WhatsApp artık web de...


23.01.2015 / Serdar Kardan



Artık WhatsApp kullanıcıları sadece telefonlarına bağımlı değil...

WhatsApp artık web' de...

WhatsApp blog'unda yapılan duyuruya göre şimdiye kadar sadece telefonlar üzerinde kullanılan WhatsApp' ı Chrome tarayıcı üzerinden kullanmak mümkün olacak. Şimdilik sadece iOS kullanıcılarının faydalanamayacağı hizmet ile ilgili, firma, Apple tarafındaki bazı kısıtlamalar sebebiyle iOS kullanıcılarına bu hizmeti sunamadıklarını belirtiyor. Blog' da verilen haberin metni şu şekilde;

Bugün, ilk kez, milyonlarca kullanıcımız WhatsApp'ı web tarayıcıları üzerinden kullanabilecek. WhatsApp Web, telefonunuzun basit bir uzantısıdır: web tarayıcısı telefonunuzdaki sohbetlerinizi ve mesajlarınızı yansıtır -- bu tüm mesajlarınız hala telefonunuzda aktif demektir.

Web tarayıcınızı WhatsApp Web'e bağlamak için, Google Chrome tarayıcınızda https://web.whatsapp.com adresini açın. Bir QR kodu göreceksiniz --- kodu WhatsApp'ta tarayın, ve bağlanın. Şimdi telefonunuzdaki WhatsApp'ı, WhatsApp Web'le eşleştirmiş oldunuz. WhatsApp Web'in çalışması için telefonunuzun internete bağlı kalması gerekmektedir ve telefonunuza WhatsApp'ın en güncel surümünü indirdiğinizden emin olun. Maalesef şu anda, Apple platformunun kısıtlamalarından dolayı WhatsApp Web'i iOS kullanıcılarımıza sunamıyoruz.

WhatsApp Web'in günlük yaşantınızda yararlı olacağını umarız.

Yazının orijinalini bu adreste bulabilirsiniz.



23.01.2015 - 5526


Etiketler : whatsapp web version,whatsapp browser ile kullanmak,whatsapp for pc
Leave a Comment:

Bunlar da ilginizi çekebilir
EXCEL – Merkez Bankası Döviz Kuru Görüntüleme
Excel’ in dış veri çekebilme özelliği sayesinde Merkez Bankası’ nın günlük kur bilgilerini canlı olarak tablonuza ekleyebilir ve kullanabilirsiniz.
C# - TelNet Client
Projenizde TCPIP üzerinde bir porttan data okumak gerekebilir. Bunu Telnet ile yapabilirsiniz.
C# - LINQ Join
C# ile çalışırken iki farklı tablo kullanarak Join ile data çekme ihtiyacı duyduğunuzda bu kod yapısını kullanabilirsiniz.
 

En çok Okunanlar



Bumerang - Yazarkafe