G Data Business Register ve Update İşlemleri


2.09.2011 / Gökhan VAROL



G data Business Register ve update işlemlerini anlatıyor olacağım.

    Bir önceki yazımızda G Data antivirüs managementserver kurulumunu anlatmıştık. Şimdi management server kurulumundan sonra elimizdeki lisans keyi ile managementserverin aktivasyonunu anlatacağım.

    Bu işlem için Başlat > Programlar > G Data ManagementServer  > İnternetten Güncelleme yi çalıştırıyoruz. Karşımıza güncelleştirme ekranı gelmektedir.Bu ekrandan çevrimiçi kayıt ı seçiyoruz.

 

 

Karşımıza kayıt ekranı gelmektedir. Kayıt numarası ve diğer bilgileri doğru bir şekilde giriyoruz ve daha sonra kaydol u tıkladığımızda register işlemini yapıyor ve bize kullanıcı adı ve parola mızı gösteriyor. Bu bilgileri saklamamız gerekmektedir.

 

 

Kullanıcı adı ve parolamızı girdikten sonra sıra virüs programı veri tabanını güncelleştirmeye geliyor. Bilgindiği üzere G Data 2 farklı tarama motoru kullanmaktadır. A ve B olmak üzere kullanmaktadır. (Bunlar Avast ve Bitdefender). Virüs veri tabanını güncelleştiri seçiyoruz ve aşağıdaki gibi ekran görüntüleri karşımıza gelmektedir.

 

 

Update ve lisanslama işlemlerinin başarı ile tamamlandığını görmekteyiz. Bu ekrandan çıkıp G Data Management Serveri çalıştırıyoruz ve oradan Ayarlar > İnternetten Güncelleme yi çalıştırıyoruz.

 

 

Bu kısımda ise veri tabanlarının versiyonlarını ve en son ne zaman güncellediğini görebiliriz.Bu kısımdan Otomatik güncelleştirmeleri seçiyoruz.

 

 

Bu kısım da ise veri tabanını ne zaman güncelleyeceği gibi ayarları yapıyoruz. Bu kısım default da pasif olarak gelmektedir. Biz el ile ayarlama yapıyoruz. Saatde bir olarak seçiyoruz ve Tamam ı tıklıyoruz.

 

 

Kullanmakta olduğumuz programın versiyonu nuda kontrol ettiriyoruz bir üst versiyonu varmı diye ve işlemleri tamamlamış oluyoruz.

 

 

 Bu işlemler den sonra kayıt işlemini tamamlamış oluyoruz.Bir sonraki yazıda görüşmek üzere ..



2.09.2011 - 5909


Etiketler : G data business register,G data business update işlemleri, licence key,management server
Leave a Comment:

Bunlar da ilginizi çekebilir
Wordpress ve SEO
Wordpress uzun yıllardır geliştirilen altyapısı sayesinde zaten SEO için yüksek ora güçlü bir sistemdir.
Microsoft Dijital KOBİ Zirvesi
26 Eylül Cuma gerçekleşecek olan Dijital Kobi Zirvesine hemen kayıt olun
C# - Tarih – Zaman Metodları - 3
Bu bölümde tarih ve zaman değerlerini karşılaştırma işlemlerini ele alacağız.
 

En çok Okunanlar



Bumerang - Yazarkafe