Galaxy SIII, Rumeli Hisarında


28.05.2012 / Serdar Kardan



Samsung GALAXY S III ün muhteşem görsel şovunu Rumeli Hisarı#8217nda izleyin

“İnsanı en iyi anlayan” teknolojiyle donatılan Samsung’un üstün akıllı telefonu GALAXY S III’ün Türkiye’ye gelişi, 30 Mayıs, Çarşamba akşamı Caddebostan ve Nişantaşı’nda gerçekleştirilecek Avicii ve Bob Sinclar konserlerinin yanı sıra, Rumeli Hisarı kulelerine yansıtılacak video gösterisi ile görsel bir şova dönüşecek.

Samsung Electronics, doğadan ilham alarak tasarladığı yeni lider ürünü GALAXY S III’ü Türkiye pazarına sunuyor. Samsung, GALAXY S III’ün Türkiye’ye gelişini, 30 Mayıs 2012, Çarşamba akşamı Rumeli Hisarı’nda düzenleyeceği video gösterisiyle görsel bir şova dönüştürecek.

Saat 22:00 itibariyle Rumeli Hisarı’nın tarihi üç kulesinin duvarlarına yansıtılacak GALAXY S III video gösterisi, bu anlamda bir ilk olma özelliği taşıyor. Yaklaşık 30 metre yükseklikteki kulelerin duvarlarına yansıtılacak bu gösteriyi İstanbul’un birçok noktasından izlemek de mümkün olacak*. Video gösterisi facebook.com/SamsungTurkiye sayfasından da canlı yayınlanacak.

Video gösterisinin yanı sıra, 30 Mayıs akşamı Power FM’in DJ yayınını takiben, dünyanın en ünlü DJ’lerinden Bob Sinclar ve Avicii, canlı performanslarını GALAXY S III için Caddebostan ve Nişantaşı’nda düzenlenecek konserlerde sergileyecekler.

Herkese açık olan konserlerle ilgili detaylı bilgi için dahanelergorecegiz.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.



28.05.2012 - 5160


Etiketler : samsung,galaxy s3,galaxy sIII,roid,telefon,pda,lansman
Leave a Comment:

Bunlar da ilginizi çekebilir
G Data Business Client Paket kurulumu
G Data Business Management Server üzerinden Client tarafına kurulumunu öğreniyoruz.
Microsoft Outlook Nk2 import
Microsoft Outlook 2010 Nk2 import
Unutulan SQL SA Şifresini Değiştirme
SQL SA şifresini unuttuysanız, değiştirmek için pratik bir yol var...
 

En çok Okunanlar



Bumerang - Yazarkafe